Perhekahvila

Aloitimme perhekahvilatoiminnan Liikkalassa Liikkalan VPK-talolla perjantaina 2.9.2010. Nykyään kokoonnumme Sippolan koulun viereisessä kerrostalossa, entisellä alakoululla. Perhekahvilan tilat sijaitsevat 2. rapussa päiväkodin yläkerrassa. Kokoonnumme aina parittoman viikon perjantaina klo 9.30-11.30.

MLL tarjoaa kahvit, mehut ja silloin tällöin pientä purtavaa. Jos haluat, voit ottaa mukaan myös omat eväät.

Kahvila on avoinna joka toinen perjantai, vuoroviikoin seurakunnan perhekerhon kanssa. Vasemmasta sivupalkista näet kahvilapäivät. Kahvilassa voit jutella muiden äitien ja isien kanssa, ja lapsillekin löytyy leikkikavereita. Kahvilassa käyminen ei edellytä yhdistykseen kuulumista vaan kahvila on avoin kaikille!

Silloin tällöin kahvilassa voi olla jotain ohjelmaakin, esim. "luentoja" lapsiperheitä koskettavista aiheista tai vaikka lastenvaate- tms. kutsuja! Mikäli sinua kiinnostaa jokin tietynlainen ohjelma, voit ehdottaa sitä MLL Sippolan yhdistyksen hallituksen jäsenille!

HUOM! Kulku perhekahvilaan pihan puolesista ovista. Kengät jätetään alas päiväkodin kenkätelineiden alle vasemmalle seinustalle!

Perhekahvilapäivät keväällä 2016:

22.1.

5.2.

19.2.

4.3. Talviloma, ei kahvilaa!

18.3.

1.4.

15.4.

29.4. vappuhulinaa

13.5.

Mikäli haluaisit, että perhekahvilassa on jotakin tiettyä "ohjelmaa" niin otamme mielellämme ehdotuksia vastaan!

Perhekahvila sijaitsee Sippolan koulun viereisessä kerrostalossa, ns. 2 rapussa päiväkodin yläkerrassa. Käynti rappuun talon etupuolelta. Kengät jätetään alas, tarhalaisten kenkähyllyn alle tms. "pois tieltä". :)

Muistetaanhan sitten ottaa koululaiset ja tarhalaiset huomioon kulkiessamme kahvilaan ja takaisin! :)