Muu toiminta

Tuttiritari -konsertista 21.3.2010
Tuttiritari Jukka Leisti

MLL Sippolan yhdistys järjestää perhekahvilan lisäksi erilaisia tapahtumia, kuten lasten konsertteja ja muita lapsiperheille tarkoitettuja tapahtumia.

Järjestämme yleensä muutaman bussiretken vuodessa, mm. Särkänniemeen, Linnanmäelle, Hoploppiin ym. Usein olemme myös toisten yhdistysten ja järjestöjen järjestämissä tapahtumissa esim. kahvion muodossa. Kesällä järjestämme Sippolan kylätorilla kahvituksen omalla vuorollamme.

Sippolan kylätorille kohoaa kesällä 2016 uusi leikkiteline ja toivommekin, että tosialueesta voisi tulla Sippolan kylän kesäolohuone, jossa voisi viettää mukavaa kesäpäivää lapset ja aikuiset yhdessä. Pidetäänhän alue siistinä!

Kaikenlaisia tapahtumia tullaan järjestämään jatkossakin; toiveita ja ideoita otetaan vastaan!

Viereisestä kuvagalleria -linkistä pääset katselemaan lisää kuvia tapahtumista!

Tulevia tapahtumia:
Kesäretki kesäkuussa